Databeskyttelsespolitik

Jeg lever naturligvis op til kravene om beskyttelse af dine personlige oplysninger i henhold til GDPR (General Data Protection Regulation).

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Det er kun mig, der har adgang til dine oplysninger, og de videregives ikke.

Hvilke type information indsamles der fra dig?

Jeg behandler kun almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse og telefonnummer. I forhold til journalføring noterer jeg det, der er nødvendigt i forhold til at kunne støtte dig bedst muligt i din udvikling. Det kan f.eks. være: –Informationer fra din historie/opvækst – Problematikker i relationer/parforhold/forældre m.v. –Mine overvejelser om videre forløb og grundproblematikker – Mønstre og temaer, der udspiller sig i dit liv og i sessionerne – Andet relevant, i forbindelse med forløbet.

Hvornår og hvordan indsamler jeg oplysninger om dig?

Samtidig opbevarer jeg de oplysninger, du giver mig på mail eller på anden vis. Hvis du vælger, at du ikke vil starte hos mig, sletter jeg mails fra dig med det samme.

Hvordan opbevarer jeg data?

I løbet af et forløb fører jeg journaloptegnelser, der opbevares i seks måneder efter sidste session, medmindre du skriftligt har givet tilsagn om andet. Fysisk materiale opbevares aflåst og uden adgang for uvedkommende.

Hvordan kan du sørge for, at jeg sletter dine oplysninger?

Du kan altid kontakte mig på mail og bede mig slette de oplysninger, jeg har om dig.

Accept

Når du booker en tid hos mig, så accepterer du dermed de betingelser, der er beskrevet i denne privatlivspolitik i forbindelse med behandling af de oplysninger, jeg kommer i besiddelse af om og fra dig ved bestilling og under forløbet.

Hvad er formålet med indsamling?

Formålet med at indsamle oplysningerne/føre journal er, at jeg gerne vil støtte og hjælpe dig bedst muligt. Dette gøres bedst ved, at jeg kan følge processen og genopfriske det, der har været væsentligt i terapiforløbet. Ligeledes giver det mig mulighed for at holde fokus og retning i forløbet, så du hjælpes bedst muligt til at opnå det, du ønsker dig af forløbet.

Kan du få adgang til og opdaterer dine oplysninger?

Du kan til enhver tid sende mig en mail for at sikre, at jeg har de korrekte data liggende om dig. Du har ret til at få overført dine oplysninger til en anden behandler/coach eller andre, som du ønsker, skal have dine oplysninger.