Om mig

Jeg hedder Inese Podgaiska, og jeg er certificeret Mindful Coach. Jeg er også generalsekretær i Den nordiske Ingeniørsammenslutning.

Alt, hvad jeg har opnået i mit liv både professionelt og privat har det været en lang udviklingsproces. Jeg har gået forandringsvejen. Jeg har været usikker på min fremtid og jeg har mærket på egen krop, hvad integration betyder, og hvad det kræver at opbygge et liv og en karriere i et nye land. Jeg tvivlede på egne evner, havde selvdestruktive tanker og følelsen af at sidde fast. Jeg var psykisk og fysisk ved at brænde sammen i min stræben efter perfektion og konstant trang til anerkendelse. Min drivkraft, der blev betragtet som min motor, og som havde ført mig så langt, blev til sidst for overdreven, så det drev mig til fysisk udmattelse og tab af glæde i mit liv. Så jeg ved af egen erfaring, hvor hård en pris man betaler, når man er drevet af den indre kritiker, og hvor sårbart og skræmmende det er at ændre og komme ud af komfortzonen.

Det er min tur til at gengælde tjenesten og assistere Dig med at anerkender dine styrker og skabe blide forandringer, der vil give DIG et bedre liv, fuld af glæde.

Min akademiske baggrund og mit arbejdsliv er blevet defineret af mine ambitioner, mit drive og min logiske tænkning, de kvaliteter, som jeg har brugt til at opbygge en succesfuld karriere i erhvervslivet og diplomatiet. Men min trang til at være perfekt og hele tiden være den bedste har haft sin pris. I mange år skjulte jeg en anden side af mig selv - den intuitive, empatiske og spirituelle side. Disse kvaliteter brugte jeg kun som min hobby eller som modvægt til mit konstante behov for at fremkalde forandring og udfordre status quo. Jeg skjulte ikke blot disse kvaliteter, jeg modarbejdede dem også, fordi jeg var så bange for at blive dømt og afvist. Og jo mere jeg forsøgte at adskille de to sider, des mere disharmoni skabte jeg omkring og i mig selv.

Jeg er vokset op i Letland, en del af Sovjetunionen på daværende tidspunkt. Jeg var vidne til regimets kollaps, og jeg rejste væk for at studere i Flandern og Paris. Jeg arbejdede som diplomat i Bryssel, og siden 2007 har Danmark været mit hjem. For 10 år siden, et par år efter jeg var flyttet til Danmark, blev jeg tvunget af omstændighederne til at gå selvudviklingsvejen. Den selvindsigt, jeg opnåede, var min vej til at acceptere og tro på mine åndelige evner. Jeg deltog i mange workshops og kurser, jeg lærte healingsteknikker, skærpede min clairvoyante evner og tilegnede mig nye metoder, inkl. NLP, frigørelse af gamle og negative mønstre, stress, traumer og frygt. Jeg startede på Mindful coachinguddannelsen, som var den sidste manglende brik til at smelte mine to adskilte sider sammen og endelig møde mit sande og hele jeg.

Og som C. S. Lewis' sagde: "Du kan ikke gå tilbage og ændre begyndelsen, men du kan begynde, hvor du er, for at ændre slutningen."

Jeg håber, at jeg kan inspirere og assistere Dig i din forandringsproces!

Jeg er Certificeret Mindful Coach fra BeChange, som er akkrediteret hos den International Coaching Federation, ICF.

Denne coachuddannelse er baseret på: NLP - Transformativ coaching - Mindfulness - Kraftfuld kommunikation - Positiv psykologi - Skyggearbejde – Kropsbevidsthed

Om Mindful Coaching

Mindful coaching kan hjælpe dig med:

Mindful coaching er en proces til selvopdagelse og personlig udvikling, hvor du lærer at skifte fra handling til en tilstand af væren. I handlingstilstanden er det stress, bekymrende tanker, autopilotreaktioner og kontrol, der definerer hverdagen. Når man kommer i en tilstand af mindfulness, begynder man at være opmærksom på det nuværende øjeblik, falder til ro, begynder at mærke egne behov og lader kreativiteten flyde. Det hjælper til at udvikle medfølelse, blødhed og venlighed over for os selv og andre.

Mindful coaching er en samtale rettet mod målsætning gennem en aktiv lytning, opmuntring, centrering og mindfulness praksis. Mindful coaching får dig til at være opmærksom på dine følelser og handlinger i nuet og skaber plads til at træffe valg for din fremtid. Det er også en selvreflekterende og selvmotiverende praksis. En Mindful coach er som en mægler, der er i stand til at flytte klienten ved at stille spørgsmål for at finde de svar, som ligger skjult bag ved tankemønstre og selvbegrænsende overbevisninger.