Andre Ydelser

Aktiviteter til at øge selvtilliden hos piger

Mange piger har svært ved at se, hvor fantastiske og stærke de er. Mange stereotyper, forventninger og selvbegrænsende overbevisninger står i vejen for at udvikle en forståelse af, hvad det vil sige at være sig selv og udtrykke det med selvtillid.

Jeg har udviklet en række aktiviteter, herunder spil og praktiske øvelser, der skal hjælpe pigerne med at få nye mentale værktøjer og indre styrke til at danne et stærkt selvværd. At styrke selvtilliden får pigerne til at føle sig fantastiske, glade, stærke, modige, kloge og ustoppelige.

I øjeblikket gennemføres dette projektsæt for teenagepiger, der deltager i hackathons arrangeret af High5Girls. Formålet med denne organisation er at gøre STEM (videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik)- studie og karrierer lige så attraktive for piger. Og en af de største hindringer for, at piger ikke vælger en STEM-uddannelse, er manglende selvtillid.

Workshops

Mine workshops er for alle, der er nysgerrige, åbne for nye ting og villige til at udvikle sig selv for at opnå sit fulde potentiale. Forskellige specifikke emner kan blive dækket under en workshop gennem en kombination af undervisning, diskussion og praktiske øvelser.

Jeg tilbyder workshops om forskellige emner, herunder, men ikke udelukkende, om assertiv kommunikation og præsentationsevner; styrkelse af selvtillid; at slippe af med selvbegrænsende overbevisninger; at holde op med at dømme andre.

Mit mål er at give ny indsigt og værktøjer til personlig udvikling, succes og tilfredsstillelse.

Inspirerende foredrag om styrkelse af kvinders indflydelse

Jeg mener, at personlig udvikling såvel som udvikling af digitale, iværksætter- og andre faglige kompetencer spiller en stor rolle for at støtte kvinder i deres selvrealisering. Personlig udvikling giver en forståelse af indre processer, forbedrer selvbevidstheden og de sociale kompetencer og er med til at udvikle styrke, talenter og følelsesmæssig intelligens. Jeg betragter disse som vigtige ingredienser for styrkelse af kvinders indflydelse.

Under mine foredrag giver jeg kvinder nogle tips om, hvordan de kan opdage deres potentiale, tro på sig selv og bruge deres styrker på en afbalancerede måde for at få en succesfuld karriere og et lykkeligt privatliv. Mit mål er at opmuntre kvinder til at følge deres passion, realisere deres drømme og lade være med at holde sig selv tilbage.