Individuelle sessioner

1:1 Coaching sessioner

Jeg tilbyder 1:1 coaching sessioner, hvor fokus er på dig, dine nuværende behov og dine ønsker til forandring og personlig udvikling. Jeg arbejder intuitivt med mine klienter og bruger de metoder og teknikker, der virker bedst for Dig, fordi vi alle er unikke og har forskellige behov. Jeg arbejder holistisk, og jeg integrerer mindfulness- og stressforløsningsteknikker og traditionelle coachingmetoder. Det er meget vigtigt for mig at skabe et trygt, åbent og fordomsfrit rum for Dig, hvor du bliver set, mødt og hørt. Åbenhed, ærlighed, tillid og etik er nogle af de vigtige værdier, jeg lever efter. De er også hjørnestenene for mine relationer, uanset om det er et millionværdigt projekt eller en coaching session. Jeg overholder ICF’s etiske regler, kerneværdier og standarter. Jeg har tavshedspligt, så alt bliver mellem os.

Et coachingforløb tager typisk mellem 4-8 sessioner - antallet af sessioner afhænger helt af dine ønsker, din situation, mål, problemstillinger og udfordringer.

Stressaflastning - Access Bars®

Access Bars er en behandlingsform, hvor 32 punkter (energicentre) på hovedet berøres blidt, for at frigøre bunden energi i din krop. Disse punkter er dit opbevaringssted for alle dine tanker, ideer, overbevisninger, følelser og holdninger om dig selv, andre og alt, hvad du tror er vigtigt. Dine tankemønstre og overbevisninger kan begrænse dig og stå i vejen for det liv, du ønsker at skabe. De 32 punkter korresponderer med et specifikt område i dit liv, og denne proces bidrager til at frigøre blokeringer og selvbegrænsende overbevisninger omkring følgende områder: vrede, penge, kontrol, krop, seksualitet, healing, kreativitet, fred & ro, glæde & sorg, aldring, håb & drømme, kommunikation, kreativitet, venlighed, taknemmelighed.

Access Bars kan hjælpe dig med at:

  • slappe af i din krop
  • berolige dit sind
  • få bedre søvn
  • skabe harmoni i dit liv
  • genoplade din vitalitet
  • åbne for nye valgmuligheder
  • bringe balance i hele dit system

Sessionen varer ca. mellem 75 min og 90 min. Metoden er udviklet af Gary Douglas. Du kan læse mere om konceptet på: www.accessconsciousness.com